Saturday 26 January 2013

ΕΤΩΤΗΣΗ 5

5.ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ;

1 comment:

  1. οτιδήποτε μη φυσιολογικό στο χρώμα, στην μυρωδιά, στην ρευστότητα του γάλακτος πρέπει να μας κινεί υποψίες και να μην καταναλώνουμε το γάλα. Πρέπει δε το γάλα να είναι πάντα σε ψυγείο.
    Σε ότι αφορά το τυρί, το κασέρι και όλα τα τυροκομικά προϊόντα ισχύουν τα ίδια όπως και στο γάλα. Δηλαδή να βλέπουμε τις πληροφορίες (σύνθεση του προϊόντος και στο είδος του γάλακτος που είναι φτιαγμένο το τυρί). Ακόμα πρέπει να προσέξουμε εάν το τυρί είναι αλλοιωμένο που διακρίνεται από την όψη της επιφάνειας του.
    Τα ίδια ισχύουν και για τα γιαούρτια όπου επίσης προσέχουμε την ημερομηνία λήξεως, τα λιπαρά, την τιμή τα κτλ . Αν το γιαούρτι είναι πλήρες ή light.Ακόμα να μην ξεχνάμε ποτέ το ρητό “ο ενημερωμένος είναι ο καλύτερος χορτασμένος”.

    ReplyDelete